Informatie

Algemene informatie

In de vijver die u gekozen hebt wordt forel voor u uitgezet. Dit gebeurt ongeveer een half uur na het begin van het dagdeel.

Reserveren is niet nodig. Dit is alleen voor een groepen die vijver 3 willen afhuren. Als vijver 3 verhuurd is, is die niet beschikbaar voor anderen. U mag hierover bellen.

De vissen die u gevangen hebt mag u meenemen.
De gevangen vissen   kunt u ook door ons laten roken. (of laten schoonmaken en roken).
Ze kunnen dan de volgende werkdag na 15.00 uur worden opgehaald. 


Belangrijk:
• Parkeren, vissen en verblijf op het park is op eigen risico.
• Zorg ervoor dat u op tijd bent  in verband met het uitzetten van  de vis.
Er mag worden gevist met één hengel per persoon.
• Alleen kijken zonder daadwerkelijk vissen is alleen toegestaan na toestemming te hebben gevraagd in het ontvangstgebouw.
Vliegvissen is alleen toegestaan in de vijver 4.

Groepen

Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk vijver 3 te reserveren. De kosten zijn gelijk aan individueel vissen. Het groepsvoordeel is dat de 16e persoon gratis vist. Het voordeel mag ook ingewisseld worden voor bv wat extra zalmforel . Bent u met minder dan 15 personemn en wilt u toch de vijver afhuren dan betaalt u voor 15 personen en krijgt dus wat meer vis per persoon.

Wilt u voor een bepaalde datum reserveren, informeer dan eerst of de datum nog vrij is. Vervolgens bespreekt u het per telefoon of vult het reserveringsformulier op de website in. U moet dan ook nog een aanbetaling van €50,- doen . Dit kan aan de balie of per bank op IBAN    NL 58 RABO 031 47 61 101.  Als u dit gedaan hebt staat de reservering vast.

Voor groepen kunnen wij ook een BBQ organiseren tijdens of na het vissen. Helemaal compleet en in overleg aangepast aan uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden

Waardebonnen

Een leuk cadeau of idee voor een verlanglijst…

U kunt bij ons een bon kopen t.w.v. van de entree van de vijvers. Dus voor de prijs van €16,50   €17, 50  €11,50 en €19,50. De waarde mag ook gebruikt worden voor het kopen van bv gerookte forel of hengelartikelen.

Voor een euro extra kunt u de bon ook thuisgestuurd krijgen. Stuur dan een mail met bestelling en adresgegevens en betaal vooraf op IBAN NL58RABO 031 47 61 101 .